guilin hongcheng

Historia e markës

Historia e markës

Historia e Hongcheng

Guilin HongCheng Mining Equipment Manufacture Co., Ltd, u themelua në vitin 1999, është një prodhues profesional i pajisjeve të përpunimit të pluhurit.Guilin Hongcheng aplikuar menaxhimin shkencor të ndërmarrjes moderne.Të udhëhequr nga fryma e mjeshtërisë, inovacionit dhe vendosmërisë, Guilin Hongcheng është bërë një nga ndërmarrjet kryesore në industrinë e makinerive të Kinës.Reputacioni, cilësia, shërbimi dhe dekadat e mundimit, falsifikuan markën e famshme botërore Guilin Hongcheng.

 

Themelimi i Hongcheng

Në mesin e viteve 1980, ish-kryetari i Guilin Hongcheng z. Rong Pingxun mori drejtimin në përkushtimin në fushën e derdhjes dhe përpunimit të industrisë së makinerive, grumbulloi përvoja të pasura teknologjike dhe fitoi një miratim të lartë në industri.Në 1993, Guilin Hongcheng themeloi shkritoren e tipit special Guilin Lingui dhe ngriti departamentin teknik.Që atëherë e tutje, Guilin Hongcheng hap rrugën e inovacionit të pavarur.

 

Tranzicioni i Hongchengut

Në vitin 2000, R&D e pavarurRaymond Millu tregtua nga Guilin Hongcheng dhe mori një reagim të mirë.Në vitin 2001, u regjistrua Fabrika e Makinave të Minierave Guilin Xicheng, produktet e mullirit të bluarjes patën përparime praktike teknike dhe morën shumë patenta teknike.Në vitin 2002, Guilin Hongcheng filloi të projektonte dhe prodhonte klasifikuesin për pluhurin e pastërtisë 1200 mesh.Në vitin 2003, objekti i parë i eksportuar i Guilin Hongcheng hyri në punë në Vietnam, i cili hapi rrugën e zhvillimit ndërkombëtar të Guilin Hongcheng.

 

Hongcheng, ngritje

Në vitin 2005, kompania u riorganizua dhe u rivendos nën emrin Guilin Hongcheng Mining Equipment Manufacture Co., Ltd. Më pas, Hongcheng u bë grupi i parë i ndërmarrjeve që hynë në Parkun Industrial Yangtang, Zona e Zhvillimit Ekonomik Guilin Xicheng.Në këtë pikë, Guilin Hongcheng u ngrit në fushën e pajisjeve të përpunimit të pluhurit.

 

Hongcheng i Ri, Udhëtim i Ri

Guilin Hongcheng është një ndërmarrje plot energji dhe vitalitet, familjet Hongcheng kanë shpirtin e tyre dhe krenarë.Në vitin 2013, sistemi inteligjent i monitorimit në distanca të gjata të mullirit të bluarjes Guilin Hongcheng u vendos në internet, i cili mund të monitorojë situatën e funksionimit të objektit 24 orë në ditë.Hongcheng është i përkushtuar për ndërtimin e rrjetit të marketingut 4S (shitjet e plota të makinerive, furnizimi i pjesëve, shërbimi pas shitjes dhe informacioni i tregut).Ajo ka krijuar më shumë se 30 zyra në Kinë dhe ka formuar një rrjet shitjesh dhe shërbimesh që mbulon Kinën.Në të njëjtën kohë, Hongcheng ka hapur në mënyrë aktive pikat e shërbimit të huaj dhe ka krijuar shumë zyra në Vietnam, Malajzi, Indonezi, Afrikën e Jugut etj.