kanpin

Produktet tona

HC Seria Slaker

Slaker i serisë HC përdoret kryesisht për tretjen e gëlqeres së gjallë në pluhur gëlqereje të shuar, shkalla e shuarjes mund të arrijë 98%.Ju gjithashtu mund të tretni gëlqere të gjallë në zbardhues.Ndahet në dy lloje: trazues me një bosht dhe nxitje me dy bosht.Parimi i shkrirjes së gëlqeres së shuar është që kur pajisja spërkat me ujë mbi gëlqeren e gjallë në shkrirje sipas një sasie të caktuar furnizimi me ujë, duke rrotulluar tehun e përzierjes rezistente ndaj konsumit, gëlqereja do të trazohet në rezervuarin e përzierjes dhe gradualisht shpërndahet. tretet, piqet dhe homogjenizohet.Më shumë detaje rreth Slaker, ju lutemi na kontaktoni tani!

Ne dëshirojmë t'ju rekomandojmë modelin optimal të mullirit të bluarjes për t'u siguruar që të merrni rezultatet e dëshiruara të bluarjes.Ju lutemi na tregoni pyetjet e mëposhtme:

1.Lënda juaj e parë?

2.Sinqeriteti i kërkuar (rrjetë/μm)?

3.Kapaciteti i kërkuar (t/h)?

Përparësitë teknike

Sistemi i saktë i shpërndarjes së ujit

Ky sistem inteligjent i shpërndarjes së ujit është zhvilluar nga HongCheng, ai mund të ndajë me saktësi ujin bazuar në gravitetin specifik të gëlqeres së gjallë kur hyn.

 

Prodhim pa burrë

Kontrolli automatik i PLC mund të shmangë mangësitë e shkaktuara nga kontrolli origjinal i vjetër manual dhe të forcojë aftësinë e kontrollit të cilësisë dhe të përmirësojë shumë cilësinë e produktit.

 

Shuarja e ujit të nxehtë

Makina e tretjes së ujit të nxehtë është një sistem grumbullimi i shkëmbimit të nxehtësisë i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga kompania jonë, i cili mund të shndërrojë energjinë e nxehtësisë në procesin e tretjes së gëlqeres në ujë të nxehtë dhe ta tret atë.

Parametri teknik

Model Kapaciteti (t/h) Madhësia (m) Fuqia (kw) Gradë
HCX4-6 4-6 2×8×1.4 26 kw Klasa 1, akset 2
HCX6-8 6-8 2,8×8×1,4 33 kw Klasa 1, akset 2
HCX8-10 8-10 2.8×10×1.4 41 kw Klasa 1, akset 2
HCX10-12 10-12 nota 1: 1,2×6×1,2
klasa 2: 2,8×10×1,4
59 kw Klasa 2, sëpata 4
HCX12-15 12-15 2.4×10×3 66 kw Klasa 3, aksi 5